Cookie- og Privatlivspolitik

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies 4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Brug af personoplysninger
7. GDPR Persondataloven

1. Ejeroplysninger

Tanke-feltet v. Jette K. Mortensen Skoletoften 13, Valsgård
9500 Hobro
Telefon: 6178 5744

Email: jkm@tanke-feltet.dk CVR nr DK35950052

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering til Nyhedsbrev eller køb på webshoppen eller deltagelse i kurser/workshops. Her indsamles navn, adresse, postnummer, e-mail, tlf.nr., og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne kan på sigt blive brugt derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Tanke-feltet, skal du rette henvendelse på jkm@Tanke-feltet.dk eller telefon 6178 5744. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling afpersonoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde afvæsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

7. GDPR Persondataloven

Hos Tanke-feltet har du garanti for overholdelse af de nye EU regler, GDPR om beskyttelse af personfølsomme data.

Følgende persondata opsamles og opbevares.

I forbindelse med nyhedsbreve:

-Navn, e-mail

I forbindelse med workshops/foredrag: -Navn, tlf.nr., email

I forbindelse med behandling og/eller kursusdeltagelse:

-Navn, adr., tlf. e-mail fødselsdag (ikke CPR)

-Helbredelsesoplysninger: symptomoversigt, relevant symptomhistorik, evt. medicin
-Anden relevant information, eks. livsstil, livshistorie, eller andre relevante informationer for et behandlingsforløb

-Alle personfølsomme oplysninger på klienter og andre relationer, forbundet med Tanke-feltet er forsvarligt beskyttet med effektiv kryptering og kodeordsbeskyttelse

-Kun de oplysninger du selv afgiver bliver indsamlet og opbevaret

-Kun Tanke-feltet har adgang til dine persondata. Når du kommer til undervisning eller behandling hos Tanke-feltet, bliver du bedt om en samtykkeerklæring. For at Tanke-feltet kan opbevare dine data, skal du give dit samtykke til det.

-Du har til enhver tid ret til at få adgang til alle opbevarede data omkring din person, du har ret til at forlange dine oplysninger slettet eller udleveret

Læs mere om adgang til personlig data her:

-Tanke-feltet er underlagt tavshedspligt og etiske regler i henhold til Foreningen af danske psykoterapeuter www.fadp.dk

8. Nyhedsbrev – Mailchimp

Modtagere af vores nyhedsbrev kan til enhver tid ændre deres personlige indstillnger, eller afmelde sig abonnementet via linket nederst i nyhedsbrevet.
Persondata gemmes på MailChimp-serverne i USA. MailChimp er bundet af den amerikanske databeskyttelsesaftale Privacy Shield, og overholder derfor også EU’s databeskyttelsesbestemmelser
Læs om MailChimps ‘privatlivspolitik her https://mailchimp.com/legal/privacy/.

9. Sikkerhed cookies

Websitet benytter sig af sikkerhedsprogrammet Wordfence for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb, dertil indsamler det IP-adresser og cookies fra besøgende.