Aloe Vera

Naturens mest værdifulde gave til mennesker!

Trænger kroppen til vitaminer eller til udvendig pleje, kan jeg anbefale at drikke Aloe Vera hver dag og bruge Aloe Vera hudpleje-produkterne fra LR, som jeg forhandler.

Bestilling:
Ring: 6178 5744
Mail: JKM@Tanke-feltet.dk

Læs mere om:


Aloe Vera er godt mod mange sygdomme bl.a.:

Mund og hals:
Styrker gummer og tandkød
Standser blødninger i tandkødet
Paradentose
Karies
Dårlig ånde
Stor effekt på herpes
Tandsten
Blæner i munden

Hjerte- kredsløb: (Der er foretaget en undersøgelse af 5000 personer).
Mindsker åreforkalkning
Blodtrykket normaliseres
Bedre ilt til hjertekamrene
Hjerterytmen normaliseres
Udvider kapillærerne i kroppen

Ved hjertemedicinpatienter skal Aloe Vera drikke gelen tages i samråd med lægen. Den medicin disse patienter i forvejen indtager, skal evt. formindskes ved indtagelse af Aloe Vera drikke gelen. Kan også her med fordel tages sammen med fiskeoliekapsler.

Hovedpine/Migræne:
Aloe Vera gelen har vist sig at have meget stor effekt på både den almindelige hovedpine, vi alle engang imellem støder på, og på hyppige migræneanfald.

Testpersoner, som har lidt af ekstreme migræneanfald i mere end 20 år, og som dagligt i alle disse år har indtaget stærk sløvende medicin for bare at kunne fungere dagen igennem, kan i dag efter indtagelse af 2 x 20 ml Aloe Vera gel helt undvære medicin og er faktisk 100% fri for migræne-anfald.

Allergi/eksem:
Allergi er en meget udbredt sygdom blandt danskere. I løbet af de sidste 30 år er personer med alle mulige former for allergi steget med 2000%!! Dette skyldes bl.a. dårligt immunforsvar.

Ved indtagelse af Aloe Vera forøges fedtsyrerne i maven, og derved skal der mere til for at udvikle en allergi. Aloe Vera hjælper mod udslet ved næsten alle former for eksem. For et opnå en højere effekt kan man indtage fiskeolie i form af kapsler sammen med gelen.

Diabetes:
Type 2 (gammelmandssukkersyge). Ud af de 5000 personer der var testpersoner med Aloe Vera fik 94% normaliseret sygdommen.
Type 1 Denne form for sukkersyge er noget sværere at få bugt med, men Aloe Vera kan have en virkning på længere sigt. Husk altid at få kontrolleret dit blodsukker ved indtagelse af Aloe Vera.

Gigt/ledbetændelse:
Aloe Vera smører leddene, så man mindsker smerterne ved gigt, men er også utrolig god som forebyggelse. Gelen kan ikke hjælpe ved slidgigt, hvor knoglen er slidt helt væk, da den ikke kan genopbygge en slidt knogle, men den kan evt. også her mindske smerterne.

Svampesygdomme:
Aloe Vera er godt at indtage ved alle former for svampesygdomme fx negle-, fod- eller skedesvamp. For at bekæmpe disse sygdomme skal man drikke Aloe Vera og samtidig smøre med Aloe Vera concentrate på de udsatte områder.

HIV (AIDS):
Aloe Vera kan måske mindske nogle af de følge-sygdommene, som meget ofte opstår, hvis man er smittet med HIV, Aloe Vera kan dog ikke helbrede for sygdommen.

Kræft (cancer):
Aloe Vera kan forebygge kræft, og kan også tages for at genopbygge forsvarscellerne i kroppen efter operation. Aloe Vera øger stofskiftet, styrker immunforsvaret og gendanner knoglemarv. Faktisk øger gelen cellefornyelsen med op til 80%. Derfor anbefaler nogle sygehuse Aloe Vera til deres patienter.

Gelen må ikke drikkes mens man er i strålebehandling.

Stråleskader/kemobehandling:
Aloe Vera styrker krops- og hudcellerne styrkes den gendanner simpelthen de celler, som er blevet beskadiget, samtidig med at den mildner bivirkningerne efter endt kemobehandling.

Energi:
Aloe Vera fremmer hukommelsen, og fjerner konstant træthed.

Blodcirkulation:
Aloe Vera forøger blodcirkulationen i kroppen, som er årsag til fx konstant kolde fødder og hænder.

Psoriasis:
Der findes 8-12 typer af psoriasis. Aloe Vera gel virker ikke på alle typerne, men har vist sig at have utrolig stor virkning på de fleste typer. Hos nogle forsvinder udslættene helt. Ved psoriasisgigt tages gelen igen sammen med fiskeoliekapsler for at opnå den største effekt. Samtidig er det en god idé at smøre udslættene med Aloe Vera propolis cremen.

Brandsår:
Aloe Vera Concentrate tager smerterne, og giver samtidig en bedre og flottere heling af brandsår.

Solskader:
Har du været for længe i solen eller været i et solarium med helt nye rør, kan du helt klart mindske smerterne med LR´s Emergency spray.

Vorter:
Aloe Vera bekæmper alle former for vorter, vabler og slidt hud. Her drikker du gelen, samtidig med at du smører med Aloe Vera Concentrate.

Bivirkninger:
Aloe Vera drikke gelen kan give bivirkninger de første 5-10 dage bl.a.:

Let hovedpine
Fordøjelsesproblemer i form af diarré
Hud forandringer
Træthed.

Ved visse sygdomme bør du ikke indtage Aloe Vera drikke gel, uden at have talt med din læge om det. Det gælder:

Til patienter, der har fået foretaget en transplantation bør gelen ikke indtages før 3-5 år efter operationen, idet gelen foretager en udrensning af affaldsstofferne i kroppen.

Ved urinsyregigt skal man opstarte med gelen meget langsomt og efter samråd med lægen. Man kan evt. opstarte med en dosis på 20 ml. pr. dag i den 1. måned.

Nyretransplanterede må ikke indtage gelen, idet disse får medicin for at nedsætte immunforsvaret, og gelen øger immunforsvaret.

Gravide og ammende må ikke indtage Aloe Vera gel, idet gelen går i modermælken.

Aloe Vera gelen kan også gives til børn, dog i en mindre dosis. Man skal starte med en dosis på 5 ml dagligt. Det har vist sig at være specielt godt til kolikbørn, men her skal dosis være endnu mindre evt. kan man dyppe sutten i gelen hver gang barnet skal sove.

Aloe Vera produkter:

Aloe Vera drikke gel: (90% Aloe Vera).
Drikkes dagligt for god sundhed, bekæmpelse og forebyggelse. Det anbefales, at man drikker 2×30 ml om dagen ca. 20 min. før morgen-maden og aftensmaden.

Ved sygdomme som træthed, forkølelse og influenza kan mængden forøges til 2-4×30 ml. om dagen. Ved ledsmerter og psoriasis anbefales 3×50 ml., og ved cancer og immunsvækkelse anbefales 3×80 ml. om dagen for at opnå det bedste resultat.

Gives til børn i stedet for vitamin tilskud. 100 ml. Aloe Vera svarer til 400 gr. frugt og grønt om dagen.

Aloe Vera Lip Care (40% Aloe Vera):
Læbeplejestiften, som har været meget efterspurgt!! Beskytter læberne mod den daglige miljøpåvirkning, og giver konstant bløde og smidige læber. Med UV-beskyttelse.

Aloe Vera Thermo Lotion: (45% Aloe vera):
Plejelotion til intensiv varmebehandling af overbelastede muskler og led. Påføres huden og masseres ind. Anbefales specielt til ømme led og muskler, tennisalbue, museskader, gamle knogleskader og vokseværk. Cremen fremmer blodcirkulationen. Bruges gerne sammen med Emergency spray.

Aloe Vera Deo Roll-on (12% Aloe Vera):
Særdeles mild creme deo, som også kan bruges til meget følsom hud, også efter hårfjerning under armene. Er meget velegnet til de mennesker, man kalder “supersvedere”, dvs. hvis man tendens til at lugte meget af sved, hvor Aloe Vera deo roll-on går ind og giver en vedvarende friskhed.

Aloe Vera Tooth Gel (43% Aloe Vera):
Tandpastaen er flour fri og ikke slibende, hvilket ødelægger emaljen. Den indeholder Aloe Vera og afstemte plejestoffer, som forebygger betændelse.

Tandpastaen er specielt god til at bekæmpe og forebygge paradentose. Samtidig afhjælper tandpastaen også blister i munden, isnende tænder, vigende og blødende tandhalse, ømme gummer og tandsten og belægninger på tænderne.

Aloe Vera Emergency spray: (83% Aloe Vera)
Alsidig førstehjælpsspray ved forbrændinger, slag og forstuvninger. Den svier ikke i sårene og virker velgørende forfriskende, beroligende og fugtighedsgivende, lukker åbne sår og standser blødning.

Giver hurtig lindring ved irritabel, solskoldet og forbrændt hud, og virker beroligende ved hudafskrabninger, fx asfalteksem. Tager svien og kløen ved insektbid. Formindsker kløen ved skoldkopper samtidig med at sårene heler hurtigere og flottere. Bruges til behandling af tørre hæle. Bruges også til ørepine og ondt i halsen.

Aloe Vera Concentrate: (90% Aloe Vera).
Til behandling af lette forbrændinger og hudafskrabninger. Virker kølende og beroligende. Ideel til omgående behandling af små hud-skader. Det berørte sted renses grundigt før påføring. Trækker hurtigt ind og kan efter behov anvendes flere gange dagligt.

Forbedrer sårheling og giver pænere ar. Kan bruges til at smøre på vorter, vabler og slidt hud, og er sammen med Aloe Vera gel god til at forebygge disse sygdomme. Påsmøres mod alle former for udslet i forbindelse med eksem, liggesår og psoriasis.

Kan formindske strækmærker og arvæv i forbindelse med graviditet, dog ikke gamle strækmærker. Når man fjerner hårvækst ved bikinisnittet, kommer der ofte røde knopper, der klør. Ved anvendelse af Aloe Vera Concentrate lige efter, – skulle de være væk. Fantastisk til bistik og myggestik.

Aloe Vera Propolis Cream: (79%) Aloe Vera):
En helt speciel kombination af Aloe Vera og propolis samt beroligende krydderurte-ekstrakter og vitamin E. Indeholder bi propolis, som anses for at være naturens mest effektive antibiotikum. En meget fugtighedsgivende, afslappende og lindrende creme.

Kan også som concentraten bruges til alle former for indefra kommende udslet. God at bruge som massage-creme. Kan bekæmpe nogle former for psoriasis-udslet ved samtidig indtagelse af Aloe Vera gel. Rigtig god mod røde barnenumser og røde næser i den kolde tid. Påsmøres ved seneskedebetændelse for at lindre smerterne.

Kan hjælpe ved Candida svampen ved samtidig indtagelse af Aloe Vera gelen. Kan virke lindrende ved mellemørebetændelse, hvor cremen påsmøres bag øret. Bruges også til bumser, bylder, herpes, uren hud og talg knopper.

Aloe Vera Day & Night Cream (50% Aloe Vera):
Mild, blød dag- og natcreme til alle hudtyper. Aloe Vera gelen forsyner huden optimalt og beskytter mod den daglige miljøpåvirkning på huden. Også ideel som make-up underlag.

Aloe Vera Cleansing Milk (50% Aloe Vera):
Mild rensemælk, som passer til alle hudtyper. Renser meget skånsomt og giver samtidig optimal fugtighed til huden.

Aloe Vera Body Balm (69% Aloe Vera):
Meget mild, plejende bodylotion til kroppens daglige pleje. Masseres let ind i huden og bliver meget hurtigt optaget af huden.

Aloe Vera Hair & Body Shampoo (35% Aloe Vera):
Meget mild shampoo til den daglige rensning af hud og hår. Specielt velegnet til at bekæmpe skæl og tør hovedbund. Samtidig kan shampooen også bruges til at mildne eller helt bekæmpe psoriasis i hovedbunden.

Aloe Vera Hand Cream (35% Aloe Vera):
Mild og meget fugtgivende håndcreme. En rigtig god creme at bruge efter hver håndvask, for at hænderne bliver bløde og smidige.

Aloe Vera Extra Rich Hand Cream (40% Aloe Vera):
Righoldig intensiv pleje til særdeles tør, ru og sprukken hud. Anvendes som en håndmaske, lad den virke i ca. 30 min. Eller med en bomuldshandske natten over. Bruges også gerne til tørre hæle natten over.

Aloe Vera Shaving Foam (30% Aloe Vera):
Blød, cremet barberskum som forkæler huden under barbering. God til skægpest.

Aloe Vera After Shave Balm (50% Aloe Vera):
Beroligende plejebalsam til efter barberingen. Til skægpest masseres den godt ind. Ideelt til den sarte hud.

Aloe Vera Anti Stress Cream (50% Aloe Vera ):
Til den krævende hud. Beskytter mod miljøpåvirkninger. Huden virker frisk og vital.

Hvad er Aloe Vera?
Aloe Vera er et naturligt produkt til udvortes og indvortes brug. Aloe Vera planten kaldes også ørkenliljen. Der findes 300 forskellige arter af Aloe Vera planten, men den plante, der har den bedste virkning på den menneskelige organisme, er Aloe Vera Barbadensis Miller planten. Aloe Vera må ikke sælges som medicin, men som et naturligt kosttilskud, så man herefter eventuelt kan undgå medicin.

Hvordan er Aloe Vera fra LR fremstillet?
Aloe Vera er koldpresset, idet den herved bevarer mere af den helende effekt. Gelen er unik sammensat og en vitaminbombe: 100 ml. om dagen svarer til 400 gr. frugt og grønt. Aloe Vera gelen indeholder antiseptiske stoffer, som virker udrensende i kroppen.

Hvad indeholder Aloe Vera?
Ekstrakten fra Aloe vare planten indeholder ca. 200 rent biologiske indholdsstoffer, herunder enzymer, vitaminer, mineraler, bioflavonioder og essentielle aminosyrer. Den berømte læge Hippokrates sagde følgende kloge ord: “Lægen hjælper, men naturen helbreder”.

Den indeholder 20 af de 22 aminosyrer, inklusiv 7 af 8 essentielle, som vores krop ikke selv er i stand til at producere.

Frisk stabiliseret Aloe Vera indeholder 75 identificerede primære næringsstoffer og over 125 sekundære.

Aloe Vera er rig på vitaminer, bl.a. A, B1-2-3 og 12, C, E, cholin og folinsyre samt mineraler som: calcium, kobber, magnesium, fosfor, krom, jern, mangan, kalium natrium og zink.

Aloe Vera gelen indeholder et stof, der hedder Acemannan (sukkerstof), som man naturligt har i kroppen, men mængden af det falder efter puberteten. Dette stof kan man herefter indtage som tilskud i Aloe Vera Gel.

Stoffet lagres i cellemembranerne i hele kroppen, sørger for smørelse af led for at undgå led- og gigtsmerter. Stoffet går i fordøjelseskanalen og gennem hele tarmsystemet, hvorved mavesår, diarré m.v. undgås. Det optages i vores fordøjelsesorganer, hvorfra allergier stammer.

Hvordan virker Aloe Vera?
Vores immunforsvar, hvoraf 80% ligger i vores tarmsystem, bliver styrket. Det gør os mere modstandsdygtige overfor mange sygdomme. Ved cancer kan gelen ikke helbrede, men styrke vores forsvarsceller, som er med til at hele kroppen igen. Acemannan øger ligeledes stofskiftet. Acemannan findes også i ginseng, så gelen kan med fordel drikkes i stedet for dette.

 

1 Aloe vera plante 150 x 150

 

aloe vera laminat

 

5 Aloe vera plante stor tæt på 150 x 150

 

2 Aloe vera drikken 150 x 150

 

3 Aloe vera blad med gel 150 x 150

 

4 Aloe vera creme produkter 150 x 150 (2)