METAsundhed

Din genvej til et bedre helbred – et liv i harmoni!

Hvorfor mig? Hvorfor lige nu? 
Det spørgsmål stiller mange af os når vi bliver syge. Vi er uforstående, for det går jo lige så godt med mit arbejde, i familien, med vennerne, og de opgaver vi hver især har sat os for. Så hvorfor rammer en lidelse/ sygdom mig lige nu?

Metasundhed hjælper med en forståelse af, hvad din krop fortæller, når den gør ondt. Uforløste følelsesmæssige konflikter skaber en ubalance i kroppen, som kan resultere i betændelsestilstande, kroniske lidelser, smerter, knuder, depression, angst m.v. METAsundhed er en analyse- og forståelsesmodel.

Læs mere om:


Hvad kan du forvente at få ud at et besøg hos mig?

 • En afklaring af hvilken biologisk fase du er i – konflikt/stress eller helbredelsesfase
 • En forståelse af din krops aktuelle, naturlige biologiske proces.
 • En terapiplan som tilrettelægges i et samarbejde med dig indeholdende:

a) Kost
b) Bevægelse
c) Bearbejdning af tanker og følelser
d) Fysisk miljø
e) Sociale relationer
f) Spirituel praksis

En session vil typisk tage 1½ – 2 timer, og herefter vil vi aftale den videre behandling.

OBS! En terapiplan kan indeholde anbefaling om at opsøge andre behandlingstyper end dem, jeg tilbyder.

Jeg tilbyder: Tankefeltterapi, NLP psykoterapi, åndedrætsterapi, coaching, Reiki healing, Bowtech, Sea Urchin og zoneterapi.

Hvad hjælper jeg dig med? 
Med METAsundhed kan jeg hjælpe dig med at finde sammenhængen mellem kroppens organer, hjerne, følelser/sind og omgivelserne. Dermed finder du hurtigere ind til den oprindelige konflikt, som kan være fra få dage til mange år gammel. Det uanset om det er en akut, kronisk eller psykisk sygdom, du har.

Sygdomssymptomer har entydig sammenhæng med bestemte konflikt-situationer i livet. Når du er i stand til at løse din konflikt, medfører det en øjeblikkelig og positiv forandring i en sygdomsprognose.

Når jeg kender årsagen til problemet benytter jeg Tankefeltterapi TFT/EFT, NLP psykoterapi, åndedrætsterapi og coaching til at forløse traumet.

Din intelligente krop!

MetasundhedGraf1

Kilde: METAsundhed
Grundstenen i METAsundhed er denne model. Enhver sygdom forløber i 2 faser, henholdsvis den kolde fase eller stressfasen (markeret med blåt) og den varme fase, som også kaldes helbredelsesfasen (markeret med rødt og gult).

 1. Normaltilstand – kroppen skifter ubesværet mellem at være aktiv og genererende.
 2. Konfliktchok – i METAsundhed kaldes denne oplevelse en UDIN (=Uventet, Dramatisk, Isolerende, Nul strategi).
 3. Konfliktaktiv fase – stressfase – kolde fase
 4. Konfliktløsning
 5. Helbredelse – varm fase
 6. Helbredelses – top
 7. Helbredelse – varm/tisse fase
 8. Normaltilstand, med ny bevisthed/sundhed

Al sygdom er et resultat af UDIN’er (konfliktchok). Og meget ofte er vi allerede i helbredelsesfasen og konflikten er løst, når vi bliver syge.

METAsundhed afdækker forbindelse mellem vores psykiske tilstand og vores krop. Hvis vi er syge kan vi med METAsundheds modellen gå tilbage og finde ud af, hvad det er for en konflikt på det følelsesmæssige plan, der har skabt det fysiske problem. Med den forståelse kan vi hjælpe en konfliktløsning på vej, hvis ikke det er sket endnu.

Er der håb for mig?
En stor del af de sygdomme, vi i dag opfatter som dårligdomme, er kroppens naturlige helbredelsesproces, som vi kan understøtte i større eller mindre grad.
Det kan give håb for mange mennesker. Et håb som mange gange er afgørende for, hvor godt vi har det, vores livskvalitet og chance for at overkomme kroniske og alvorlige lidelser.

Vigtigt!
METAsundhed er under konstant udvikling af læger, terapeuter og forskere fra hele verden gennem IMMA.

Selv om METAsundhed i kliniske forsøg har vist bemærkelsesværdige resultater, er det en metode, der forsat befinder sig i udviklingsstadiet. METAsundhed er derfor ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp.

Hvad er METAsundhed?
En model der giver dig forklaringer på din krops biologiske adfærd – kroppens intelligens. Både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer.

Meta betyder at se noget oppefra – at få et større overblik, – ligesom fra en helikopter. Medicin betyder oprindeligt lægekunst, kunsten at fremme kroppens selvhelbredende kræfter.

METAsundhed forbinder etableret lægevidenskab med komplementær terapi og alternativ terapi. METAsundhed er effektiv og hurtig diagnose metode, som synliggør din sundhedstilstand og hvordan du forbedrer den.

METAsundhed handler om kroppens naturlige og sunde måde at reagere på overfor sin opfattelse af omverdenen.

METAsundhedenss forståelse af sygdomsprocesserne.

De naturlige livsprocesser:
I alle levende organismer, fra mennesket ned til amøberne, kan livsprocesserne forstås som en konstant tilstand af rytmisk veksling mellem udvidelse og sammentrækning.

Når uventede farlige situationer opstår:
Ved en uventet og farlig situation bliver den naturlige dag-nat rytme stillet i venteposition, og hele organismen går instinktivt og momentant i alarmberedskab.

Her styrer det sympatiske nervesystem totalt. Når situationen er løst, kommer der en kortere eller længere periode, hvor vi “ånder ud” for at komme tilbage til normaltilstanden. I denne periode er det det parasympatiske nervesystem, som overstyrer.

Mennesket er den eneste art på jorden, som er blevet præget eller programmeret med trossystemer i tilknytning til den nyeste del af hjernen.

Dette medfører, at vi ofte mister evnen til gennem kropslige reaktioner at forløse chokenergien. Vi hænger derfor ofte fast i alarmtilstanden i kortere eller længere tid. Vi kan ikke finde en løsning og oplever det som håbløst.

Det er i denne konfliktperiode, at sygdomme ofte kan udvikle sig. Det sympatiske nervesystem “kører” for fuldt blus og sætter organismen i alarmberedskab og mobiliserer energi i en uendelighed. Samtidig kan nervesystemet opfatte, at energimængden bliver for voldsom og forsøger at begrænse energien. Vi kan billedligt talt sige, at vi kører med fuld tryk på bremsen og speederen samtidig.

Konfliktperioden og sygdomsudviklingen stopper først, når vi har fundet en praktisk løsning på konflikten og har været igennem en følelses-mæssig bearbejdning.

Hvor kommer METAsundhed fra?
I 1989 stod den tyske læge Dr. Hamer frem og påviste videnskabeligt på basis af mange tusinde undersøgelser, at der er en sammenhæng mellem psyke, hjerne, krop og chokoplevelser. Den oplevede konflikt kan påvises i hjernen og i kroppen, som oplever celleforandring eller funktionsforstyrrelser.

 

2 Strand blå himmel format 150 x 150

 

3 havet kvinde kigger - 150 x 150

 

5 bøgeblade - beskåret

 

4 Yoga flere mennesker 150 x 150

 

5 Balancerende sten på strand 150 x 150

 

1 Billede blå himmel med trætop 150 x 150