Mindfulness – individuel

Vi skoles tidligt i at løse problemer og udfordringer, og derfor ender vi i et konstant forsøg på at regne tingene ud. I stedet for at fokusere på vores reelle behov og ønsker, så går vi direkte til det, vi anser for at være løsningen.

Men hvad nu hvis det ikke er løsningen???

Når vi ikke går efter kernen af vores ønsker, så komplicerer vi tingene. Og vi risikerer at leve et helt liv uden essensen af det, vi i virkeligheden længes efter.

Jo mere vi prøver at regne tingene ud, jo mindre mærker vi.

Når vi forsøger at kontrollere os til realisering, gør vi vejen langt tungere og kompliceret. Herved er vi ikke bevidste om det reelle ønske.

Kontrollerer du for meget?

Hvad er dine reelle ønsker?

Tænk lige lidt over disse 2 spørgsmål!!!

Når du be´r om det du virkelig gerne vil have, bliver du også sårbar. Så er faren igen ikke at hoppe i og regne den ud igen.

Derfor bliver mindfulness igen så vigtig for os!

Med mindfulness bliver du i stand til at acceptere tingene som de er, og være med det du mærker. Du lærer Ikke at forfølge dem og vurdere/dømme. Herved øger du din evne til at vælge den/din rigtige løsning, og dermed bliver du i stand til at leve i din essens!

Så er du klar til at komme ind i din essens, slippe kontrollen og ikke forsøge at regne den ud?

Bare 5 – 15 min. daglig meditation har en positiv effekt.

Teknikkerne er enkle og i praksis udfordrende og lægger vægt på praktisk anvendelse i såvel dit eget liv som i dit erhvervs/arbejdsliv.

Metoden kan bruges til:

– Opnå en højere livskvalitet og give øget indre ro
– Reducere stress
– Øge koncentrationen, indlæring og effektiviteten i hverdagen
– Give større selvindsigt
– Skabe bevidsthed om egne tankestrømme
– At kunne håndtere vanskelige livssituationer som stress, angst, depression mm
– Få nye hjerneceller og reparer de gamle huller

Har du svært ved at indgå i et fastlagt 8 ugers forløb eller at gennemføre et 8 ugers on-line forløb  har du mulighed for at få en individuel time, når det passer dig.