Øre-akupunktur (NADA)

Dette er en blid og effektiv metode, der virker stress lindrende og afbalancerer krop og sind. Metoden bruges bl.a. indenfor den off. sektor og i det private sundhedssektor, behandlingsinstitutioner mm.
Du får 5 sterile engangs nåle i hvert øre, som du sidder med i ro i 45 min. Der er ingen bivirkninger

Metoden kan bl.a. hjælpe dig ved:

  • Angst
  • Stress
  • Søvnløshed
  • Depression
  • Tankemylder
  • Afhængighed
  • ADHD
  • OCD

Du bør ikke drikke kaffe 2 timer før og efter behandlingen.
Hvor mange behandlinger skal man have?

Det er individuel. Det kan gives hver dag da det ikke kan overdoseres. De fleste har i starten brug for 2-3 gange om ugen.
Behandling af børn: Til børn bruges jeg magnetkugleplastre eller en lygte med VAS lys. Kuglerne er meget små og diskrete. Kuglerne skal bæres hele døgnet og 1 gang om ugen og barnet kan selv aktivere kuglerne ved let berøring.

Smertelindring med øreakupunktur

Denne metode er meget effektiv og kan i løbet af sekunder skabe hurtige og vedvarende resultater.
Øret afspejler hele kroppen, og derved kan jeg præcist finde det sted i kroppen, der skal behandles via det tilsvarende punkt i øret. Det svarer til som i zoneterapien, hvor jeg finder punkterne under fødderne, som afspejler hele kroppen.
I behandlingen anvender jeg både traditionelle nåle, samt de små og meget effektive permanåle, som bliver siddende i øret indtil de falder ud. Dette er meget individuelt fra person til person og kan tage fra 8 dage – 3 uger. Til børn anvender jeg ”ørefrø”, da børn ikke er meget for nåle.
Øreakupunkturen er ufarlig og ofte kan du på bare en enkelt behandling opnå store forbedringer.
Eksempler – afhjælpning af iskiassmerter, kæbespændinger, migræne, rygsmerter osv.

Kroniske smerter

Har du smerter af mere kronisk karakter, er der også eksempler på, at kroniske smerter helt kan forsvinde, når akupunktur nålene løser op for spændinger i led, muskler og nerver. Ved kroniske smerter, skal du dog være indstillet på at modtage flere behandlinger, da denne proces kan tage længere tid.
Flere massør, læger mm supplerer i dag deres behandling med akupunktur til smertelindring og reduktion af medicin.
Akupunkturen øger hjernens produktion af endorfiner, som er kroppens eget naturlige og smertestillende stof. Endvidere øges kroppens blodomløb, som er en vigtig del i reduceringen af alle type smerter.