Reiki Healing

Reiki betyder universel livsenergi på japansk – en helende energi i dybeste forstand.

Læs mere om:


Hvad kan Reiki healing hjælpe dig med?
Den styrker din evne til at tage ansvaret for dit liv og hjælper dig med at foretage de ændringer i holdning og livsstil, der skal til for at leve et gladere og sundere liv.

Reiki er et healings-system, der gør det muligt på ufarlig, naturlig og holistisk vis at behandle mange akutte og kroniske lidelser og fremkalde åndeligt, mentalt og følelsesmæssigt velbefindende.

Reiki kan bruges til alle – både små børn og ældre, gravide og operations-patienter.

Styrkende er det også, og hvis man er sund og rask, vil Reiki hjælpe dig til at blive ved med at være det.

Hvordan foregår behandlingen?
Jeg indleder med at give en kort introduktion til healing. Derefter taler vi kort om, hvilke udfordringer du ønsker hjælp til.

Du ligger dig herefter til rette på en briks fuldt påklædt, hvor du bliver “puttet” under et tæppe, mens du lytter til afslappende musik.

Under healingen lægger jeg mine hænder i forskellige positioner på din krop med en ganske let berøring både på din forside og bagside. Den healende energi strømmer udefra, ind igennem mine hænder og ind i din krop. Her fordeler energien sig til de områder, der har behov for at blive balanceret.

Jeg balancerer samtidig din chakraer (kroppens energicentre) og renser din aura, således at dine åndelige og følelsesmæssige energier kommer til at strømme frit.

Under healingen anbefaler jeg, at du slapper fuldkommen af, og lader dine tanker strømme igennem din bevidsthed, uden at de fæstner sig. Du kan måske forestille dig, at dine tanker flyder igennem et krystalklart vandløb uden at blive stoppet. På den måde kan du komme i en form for meditativ tilstand, der er fuldkommen afslappende.

Du vil med stor sandsynlighed føle varme, kulde eller sitren nogle af de steder, hvor jeg lægger mine hænder. Det betyder, at netop det sted har brug for at få balanceret sin energi.

Nogle personer vil opleve at få beskeder under healingen. Det kan være i form at billeder, stærke følelser eller lignende. Også selvom du ikke mærker noget, virker healingen alligevel, for energien vil strømme ind i din krop.

Healing virker bedst, hvis du selv arbejder med, dvs. der kan være behov for, at du ændrer nogle af dine vaner eller kommer af med gammel vrede.

Hvilke eftervirkninger kan jeg forvente?
4-5 dage og nogle gange op til en måned efter healingen forsætter energien med at arbejde i din krop, og du kan få forskellige oplevelser. Det kan være, at du får en utrolig energi, eller du kan blive meget træt. Du kan opleve, at smerter forsvinder straks, eller at det gør mere ondt end tidligere i en kortere periode. Du kan også begynde at rense ud, så du f.eks. skal hyppigere på toilettet.

En behandling varer normalt ca. 1 time, og du vil ofte være ret træt bagefter.

Hvad er Reiki healing?
En metode til helbredelse af kroppen, men er også beregnet til at heale.

Når Reiki-udøveren kanaliserer livsenergien gennem sine hænder til modtageren via det japanske håndhealingssystem, Reiki, aktiverer den kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Energien går til de dybeste planer af personens væsen, hvor sygdommene har deres oprindelse. Den virker, hvor modtageren har mest brug for den, frigør energiblokeringer, frigør kroppen for affaldsstoffer og arbejder med at genoprette balance.

Energien er den livskraft, der strømmer gennem vores fysiske krop, gennem chakraer og meridianer for at nære celler, væv og organer. Den indhyller os også i et energifelt, som vi kalder auraen.

Energien reagerer på kvaliteten af tanker og følelser. Den bliver afbrudt når vi bevidst eller ubevidst accepterer negative tanker eller følelser om os selv.

Under behandlingen fyldes personen med ekstra positiv energi for at øge aktivitetsniveauet og få overskydende energi til at opløses og forsvinde.

 

 

 

 

 

2 levende lys 150 x 150