Tankefeltterapi (TFT) og

Emotionel Frihedsteknik (EFT)

Tankefeltterapi er for dig, som ønsker hurtig og effektiv hjælp til behandling af psykologiske problemer, smerter og forskellige sygdomme.
Læs mere om:


Hvor virker TFT/EFT?

Stress
TFT/EFT afbalancerer det autonome nervesystem. Derfor får du ofte
en hurtig effekt af behandlingen på blodtryk, hjerteflimmer, svimmelhed og andre symptomer på stress, –udbrændthed og træthed.

Traumer
Traumer er ubehag og angsttilstande, der opstår som følge af traumatiske oplevelser. Man er fx udsat for at komme til at lide af trauma efter overfald, trafikulykker, dødsfald, sygdom og skilsmisse.

Fobier
En fobi er en irrationel frygt for noget, man objektivt ved er ufarlig. Det kan fx være frygten for at holde tale, højdeskræk, flyskræk, bilskræk, angst for dyr, fx edderkopper, slanger og fugle, tandlægeskræk, præstationsangst, eksamensskræk, og klaustrofobi.

Spiseforstyrrelser
TFT genskaber klientens evne til at vurdere sin krop realistisk. Denne lidelse dækker stort set altid over en eller flere former for angst.

Angst
Konstant følelse af angst uden identificerbar årsag. TFT/EFT tager udgangspunkt i, hvor i kroppen angsten sidder, og ikke i årsagerne. Du lider måske af socialangst eller panikangst.

Andet

 • Depression
 • Afhængighed som rygning, alkohol, ludomani m.m.
 • Tvangstanker/lidelser
 • Akut trauma
 • Sorg
 • Kærlighedssvigt
 • Skyldsfølelse
 • Vrede/jalousi
 • PTSD (Posttraumatisk stress)
 • Fysiske smerter
 • Koncentrationsproblemer
 • Seksuelle problemer
 • Samlivsproblemer
 • Hyperaktivitet
 • Migræne
 • Tinnitus

Prøv selv TFT/EFT!
Tankefeltterapi har ingen bivirkninger, og derfor kan du prøve det på alt det, du gerne vil have behandlet.

En af fordelene ved denne teknik er, at vi kan behandle f.eks. flyskræk uden at skulle sidde i maskinen, fordi kroppen ikke kender forskel på at være i en bestemt situation, og at tænke på, at du er der.

Hvordan virker TFT på børn:
TFT/EFT er effektiv til behandling af børn. Jo mindre barnet er, jo større behov er der for at behandle forældrene eller den, der står nærmest, først. Så ved forældrene, hvad barnet gennemgår, men også fordi det kan have en meget positiv effekt på barnets helbredelse, at forældrene hjælpes af med deres angst og eventuel skyld vedrørende barnets problem.

Udbytte for dig:
Når du tager et forløb i Tankefeltterapi betyder det, at du lærer at bruge teknikken, samtidig med at du får behandlinger. Så har du altid i fremtiden har et værktøj ved hånden. Behandlingen er hurtig at gennemføre, når du har lært den, og det er muligt for enhver at lære den.

Hvad kan jeg selv gøre inden et behandlingsforløb?
Afklaring af problemet:

Du kan spare tid, hvis du har et skriftligt resumé af følgende information med til mig:

 • Hvordan og hvornår opstod problemet?
 • Hvor alvorligt er dit ubehag (0 = ingen ubehag ; 10 = max ubehag)
 • Hvordan begrænser det dig?
 • Hvilken type behandling har du tidligere modtaget? (Læge, terapeut, antal behandlinger)
 • Hvilket udbytte har du haft af disse behandlinger?
 • Forhold, steder, omgivelser og tilstande som skaber problemer?
 • Har du taget eller tager du medicin pga. din tilstand – hvad tager du og hvor meget?


Behandlingsforløb
Her får du:

 • Fem sessioner
 • Et minikursus i hvordan du kan hjælpe dig selv – resten af livet
 • Mulighed for mail- og telefonsupport
 • Kombineret behandling med NLP psykoterapi, åndedrætsterapi og coaching
 • Mulighed for Metasundhed terapiplan

Behandlingens længde:
Jeg anbefaler, at du som udgangspunkt køber fem behandlinger. Det vil for mange vil være nok – suppleret med selvbehandling. Et normalt behandlingsforløb strækker sig over en periode på et par måneder.

En behandling varer ca. 1 ½ time, og du vil ofte være ret træt bagefter.

Komplekse tilstande:
Lider du af komplekse fobier, angsttilstande og depression vil der ofte være brug for gentagne behandlinger over en periode for at sikre et godt og varigt resultat. Opfølgning er vigtig for at opnå en fuldstændig – og ikke bare en delvis – helbredelse.

Resultat:
TFT kan ikke klare alt alene. TFT skal først og fremmest ses som en komplementær behandling. Det er også vigtigt at spise sundt, få motion, lys, vand og vedligeholde et fornuftigt og godt forhold til sit arbejde og til andre mennesker.

Hvad er Tankefeltterapi?
En revolutionerende metode, som vender op og ned på tidligere dogmer om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer og ubehag.

Tankefeltterapi (TFT/EFT) kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi – resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit fjerner psykisk og fysisk ubehag.

TFT kombinerer metoder fra meridianlære, kinesiologi og kognitiv terapi og foregår ved, at man stimulerer punkter på kroppens energibaner med en let fingerbanken efter bestemte mønstre. Dette gøres, imens man fokuserer på det ubehag eller den smerte, man har.

Hvad gør TFT/EFT ved irrationelle tanker:
Mange har forsøgt sig med langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer – uden effekt. De kommer frem til en dyb forståelse af problemet og dets årsager, men ofte lykkes det alligevel ikke at tænke den irrationelle følelse væk. Netop der er den irrationel.

Ubehaget er lagret i kroppen som en ubevidst refleks, der dukker op igen og igen, ligegyldigt hvor meget man stritter imod.

Derfor er det nødvendigt at tænke i krop, tanke og følelse som helhed – det er hele grundstenen i TFT/EFT.

Hvor kommer TFT fra?
Metoden er udviklet gennem 25 års forskning af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan.

Metoden er endvidere godkendt som en evidensbaseret behandlingsform i USA.

I en Argentinsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring, mens 76% blev symptomfrie med TFT.

Note: Tankefeltterapi er ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp.

Hvad skete der med den oprindelige lære om kroppen?
Mennesket er et elektromagnetisk væsen. Hver eneste celle er som et batteri med plus og minus, og energi går rundt i kroppen gennem energibaner, kaldet meridianer. Det er baggrunden for den viden, man har haft i Kina og Indien i mange tusinder af år.

Med indførelsen af naturvidenskaben for 3-400 år siden forsvandt opmærksomheden på denne viden, da man ikke havde apparatur til at måle den med. Man koncentrerede sig om kemien, hvilket blandt andet har resulteret i den dominerende rolle, som moderne lægemidler har fået.

Men nu har man avanceret udstyr, som kan måle energien i meridianerne og med nøjagtighed finde frem til de akupunkturpunkter, der ligger i meridianerne. Når man påvirker disse punkter, påvirker man energistrømmene. Der er en klart nedsat hud modstand i akupunkturpunkterne, som er beskrevet nøjagtigt i den gule kejsers lærebog for 3.000 år siden.

 

DETT - Logo Medlem af (lodret) 100x200px (3)

 

 

 

Billede af mand i grøn

 

 

 

3 stress 150 x 150

 

 

 

5 Højt oppe fra bjerg 150 x 150

 

 

 

Sierra Exif JPEG

 

 

 

5 Angst 150 x 150

 

 

 

4 depressiv person 150 x 150

 

 

 

 

9 Depressiv 150 x 150

 

 

 

3 sten vand blomster 150 x 150